MAKSUTON TYÖKALU 

UNELMAVIIKKO

Kuinka rakennat unelmien viikkosi yrittäjänä?

Voit olla yrittäjä tai yrittäjyydestä haaveileva. Tällä työkalulla luot unelmien viikkosi ja saavutat tavoitteesi helpommin. Työkalu on rakennettu samojen ajatusten pohjalta, joiden avulla me olemme pystyneet selkeyttämään tekemistämme ja rakentamaan intohimomme ympärille menestyvää liiketoimintaa. Kerromme myös, miksi yksi simppeli viikkosuunnittelutyökalu voi muuttaa suuntasi. 

Tällä työkalulla >

 • Tuot viikkoosi selkeyden
 • Saavutat viikkotavoitteesi helpommin
 • Sytytät uutta motivaatiota
 • Sähläät vähemmän, elät enemmän
 • Otat ohjat omiin käsiisi
 • Muistutat itseäsi siitä, mihin suuntaan olet menossa

Uusi tekniikka, joka mahdollistaa täyttämisen ja muokkaamisen suoraan kännykällä tai tietokoneella. Näin viikkosuunnitelmasi pysyy aina mukanasi!

Aini, 

yrittäjä @pomeloyhteiso perustaja


"Loistava työkalu! Se, että ennakkoon päättää, millä energialla haluaa kohdata minkäkin päivän, niksautti aivot ihanasti vähän uuteen asentoon. Toisina päivinä mennään täydellä fokuksella, joskus taas on hyvä jo etukäteen tiedostaa, että tavoitteena on luova, rauhoittava ja lempeä työ-moodi.
 
Myönnän olevani ihan snadisti työnarkomaani ja siks rajojen asettaminen on mulle välillä vaikeeta. Päivässä on kuitenkin mahdollista saavuttaa vain rajallinen määrä asioita. Unelmaviikko osoittaa tän tosi konkreettisesti, auttaa miettimään prioriteetteja ja rajaamaan turhat pois.
 
Ihan mahtava, tää jää mulle käyttöön!"

Emilia, 
Tampere


"Työkalu oli tosi kiva ja hyödyllinen. Tuntuu et oman päivän jakaminen kolmeen osaan, tuo lisää aikaa. Oon alkanu myös ajottaan työt ma-pe akselille pääosin ja on ollu kivaa kun työpäivät ja ajat on selkeämmät. Lisäks viikkotavotteet oli kiva asettaa, oon ihan konkreettisesti saanu enemmän aikaan kun kirjotan asiat ylös :D"

Tukenasi

Me ollaan Sonja Eid, Johannes Laine ja Essi Pulkkanen. Luomme työkaluja, jotka ovat helpompi väylä yrittäjälle kehittää omannäköistä yritystoimintaa ilman monimutkaisuuksia, burnouteja, suuria summia mainostoimistoille tai vuosia kestävää jahkailua. Niiden avulla kuka tahansa voi ottaa askelia kohti sitä omien haaveiden yritystoimintaa. Vaikka kotisohvalta käsin. Vaikka ei omaisi mitään vielä valmiina tai edes tietäisi mikä on se oma juttu.

Taustalla on ajatus, että kun keskityt vain kaikkein tärkeimpään, unelmabisneksesi rakentuu kuin "automaattisesti". Siksi jokainen työkalu auttaa sinua löytämään sen oikean fokuksen, johon keskittyä, jolloin löydät vapautta, rauhaa, aikaa ja selkeyttä elämääsi. 

Työkalujen kautta saat käyttöösi oppimme mm. seuraavista:

 • Yhteensä yli 20 vuoden kokemus yrittäjyydestä
 • Johannes mukana yli 10 yrityksessä mm brändit: Ohmygoodness, Rupla, Good Guys Kombucha, Green Street
 • Sonja (perustajana) ja Essi bränditoimisto AIM Visual (asiakkaina mm: Vimma, 10 Times, Suomen Yrittäjät, Juha Tapio, Tänään brändi jne.)
 • Kouluttautumista mm, kymmeniä itsensäkehittämisseminaareja, hyvinvointialan koulutusta, markkinointitutkintoja jne.
 • Olemme oppineet myös yrittäjyyden varjopuolista (mm. kaksi konkurssia, burnout, yleisimmät sudenkuopat). Tiedämme siis varsinkin sen, mitä alkutaipaleella kannattaa tehdä ja mitä ei.


UNELMAVIIKKO
on ensimmäinen työkalumme tietystä syystä.
Haluamme, että aivan ensimmäiseksi sinulla on taskussasi työkalu, jolla voit johtaa tekemistäsi. Jolla voit määrittää tavoitteesi, selkeyttää viikkosi ja näin rakentaa pala palalta unelmiesi yritystä ja elämää tehokkaammin, varmemmin ja helpommin. Onnea matkaan!

LATAA MAKSUTON TYÖKALU

tietosuojaseloste

Lähetämme sinulle vain sisältöä, joka auttaa sinua kohti unelmiesi yritystoimintaa.